PS4 Türkçe YAMA NieR Automata Game of The YoRHa Edition TR Yama Çıktı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde MyBe&Ka tarafından oluşturulan NieR Automata Game of The YoRHa Edition TR Yama Çıktı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 267 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı NieR Automata Game of The YoRHa Edition TR Yama Çıktı
Konbuyu başlatan MyBe&Ka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan reklam80

MyBe&Ka

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 15, 2022
206
452
63
Selam arkadaşlar 👋

Uzun süredir bu oyuna tr yama yapılsın istiyordum. Defalarca başlayıp bıraktım çünkü dil dosyaları onlarca parça ve her yerde.

Pc yaması ile denedim ama ps4 ile uyumsuz, ya oyun çöküyor yada dil sorunu oluyor. Yine de pc yamaları dil konumları için referans oldu.
Çok yerde dil dosyası konumu olduğu için ne kadarı çevrildi bende bilmiyorum. Ben 30 dk kadar oynadım sorun yoktu.

Aylardır ara ara uğraşıyordum çok şükür sonuca ulaştım fakat ---
→ Sonuna kadar oynayıp test etme imkanım şu anda olmadığı için ve 1 - 2 sene daha bekletmemek için paylaşıyorum.

**** Bazı yerler japonca dan çevrildi. Çeviride pc yamalarından referans alınan yerler olsa da çoğunluğu translate, bazı yerleri manuel ****

Umarım sorunsuz ve sonuna kadar olmuştur.

Daha iyisi gelene kadar en iyisi bu ps4 için :)

Kurulum -- Ana oyun + Update + Dlc

Ana oyun linkleri

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Dlc linkleri

Update 1.06 (5.05+) + Yama linki

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Son düzenleme: