- Mar 15, 2022
- 206
- 452
- 63
Selam arkadaşlar 
Uzun süredir bu oyuna tr yama yapılsın istiyordum. Defalarca başlayıp bıraktım çünkü dil dosyaları onlarca parça ve her yerde.
Pc yaması ile denedim ama ps4 ile uyumsuz, ya oyun çöküyor yada dil sorunu oluyor. Yine de pc yamaları dil konumları için referans oldu.
Çok yerde dil dosyası konumu olduğu için ne kadarı çevrildi bende bilmiyorum. Ben 30 dk kadar oynadım sorun yoktu.
Aylardır ara ara uğraşıyordum çok şükür sonuca ulaştım fakat ---
→ Sonuna kadar oynayıp test etme imkanım şu anda olmadığı için ve 1 - 2 sene daha bekletmemek için paylaşıyorum.
**** Bazı yerler japonca dan çevrildi. Çeviride pc yamalarından referans alınan yerler olsa da çoğunluğu translate, bazı yerleri manuel ****
Umarım sorunsuz ve sonuna kadar olmuştur.
Daha iyisi gelene kadar en iyisi bu ps4 için
Kurulum -- Ana oyun + Update + Dlc
Ana oyun linkleri
Dlc linkleri
Update 1.06 (5.05+) + Yama linki

Uzun süredir bu oyuna tr yama yapılsın istiyordum. Defalarca başlayıp bıraktım çünkü dil dosyaları onlarca parça ve her yerde.
Pc yaması ile denedim ama ps4 ile uyumsuz, ya oyun çöküyor yada dil sorunu oluyor. Yine de pc yamaları dil konumları için referans oldu.
Çok yerde dil dosyası konumu olduğu için ne kadarı çevrildi bende bilmiyorum. Ben 30 dk kadar oynadım sorun yoktu.
Aylardır ara ara uğraşıyordum çok şükür sonuca ulaştım fakat ---
→ Sonuna kadar oynayıp test etme imkanım şu anda olmadığı için ve 1 - 2 sene daha bekletmemek için paylaşıyorum.
**** Bazı yerler japonca dan çevrildi. Çeviride pc yamalarından referans alınan yerler olsa da çoğunluğu translate, bazı yerleri manuel ****
Umarım sorunsuz ve sonuna kadar olmuştur.
Daha iyisi gelene kadar en iyisi bu ps4 için
Kurulum -- Ana oyun + Update + Dlc
Ana oyun linkleri
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
Giriş yap
veya
Kayıt ol
Giriş yap
veya
Kayıt ol
Giriş yap
veya
Kayıt ol
Dlc linkleri
Giriş yap
veya
Kayıt ol
Update 1.06 (5.05+) + Yama linki
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.
Son düzenleme: